CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Klik Sini.!!Klik Sini..!!

Followers

Tuesday, February 22, 2011

~Charlie's Angle~

Haiii..smue, herm smlm call ayong my unty..aku ngn die mmg rapat dh cm adik ngn kakak wlaupun sbenonye die pangkat m.cik aku..mgkin sbb umr ktorg xjauh beza kot tu yg watkn ktorg ngam..hihihi dlu lps spm aku dok ngn die kat kluang, lps smbg study pn still blk ke kluang ble weekend..klu dkre la lg byk aku blk kluang dr aku blk gemas umh ibu aku sndri..hehehe

dlu rjn blk kluang sbb umh die de astro..hahaha leh lyn Af tp skang ni Af dh x mcm dlu..nk lyn pn xbsemangat..uhuk3..the other reason yg mnyebabkan aku slalu blk kluang ialah kekanak ni aka Ayong's Angels..hehehe xtualy there are mine angels too..krn aku terlibat scara lnsung n x lnsung dlm mbesarkan kekanak riang ni..

Ini dia 1st hero si Adam Farriz..dh 6thn umr cik abg ni skang..nme die ni pun aku yg bg. ktorg terlalu xcited ms die ni kuar dlu..maklumla dh lme xde bdk kcik dlm fmily ktorg..bkn aku jek hbs 1 fmily excited tggu die kuar..spnjg ayong pregnant tiap2 mggu aku blk jenguk die tp ble smpi tme bsalin aku xde..aku de khemah ukur kot tme tu..uncle aku call kte ayong dh bsalin..dpt baby boy..jenuh aku ngn kwn aku fhana dok pk nme pe yg sdp..aku suggest 2 nme sbenanye..1st Addam Harith 2nd is Addam Farish..ayong ngn uncle decide nk pki yg 2nd tp dorg adjust spell die jd la Adam Farriz..

Adam yg pose ala-ala hulk hogan ngamuk

Yg ni plak heroin tunggal..Puteri Nazihah..agak old-skool ckit nmenye x gtu..ni uncle la yg ltk..wat pnt je aku ngn ayong crik nme yg besh smpi bkak 3 kmus mncri mkne..last2 nme ni jgk yg die bkenan..haii..smpi skang aku ngn ayong still ingt nme tu..'airish farissa' sdp kn..nsb aku xde ank pompuan..kot x mmg ltk dh nme tu h0h0h0..yg xleh lupe psl gha ni coz aku yg ms tu ank dara lg kne mskkn utk lauk org lps bslin..hamek ko..bkn bslin base tau..caeser lg maunye aku x panik..coz ms tu nenek ngn ibu xsmpi lg..tpkse la aku ngn en.asben yg ms tu tittle nye adalah buah at..waiicehh gilir2 jenguk ayong kat HSAJB..


Gha ngh try test senyum ala iklan colgate

Ini hero no.2 si Aniq Firdaus..hero kesayangan ayah aku ni..klu blk umh aku xpyh ssh2 cri jek ayh aku kompom jmpe la die coz kje die ngekor jek mn ayah ateh die tu pegi..nama ni pun aku ngn ayong yg bg..aku bkenan ngn nme aniq tu..ayong pn ske 1stly nk ltk nme 'aniq furqan' tp cam krs sgt jek..then 1 ari tu aku call ayong nk suh ltk nme firdaus gantikan furqan tu..kbetulan ayong pn nk call aku bgtau bnde yg sme..so lkatla nme aniq firdaus tu..die ni peel lain ckit..klu mrh die xtunjuk tau2 snyap2 dh kne cubit ke gigit ke pastu trs lari..hehehe.. 


Aniq time mule2 de gigi..cmel sgt lps tu ssh la plak coz die suke mengigit..

Sampai skang bdk2 ni still close ngn aku..yelah aku ni dh mcm 2nd mum dorg coz dorg pggl aku ngn en.asben miey ngn babah..and ktorg pun anggap dorg ni cam ank2 sndri sme jek cm ariq wlaupun pd hakikatnye dorg hanya sepupu..

us as one family..terabur habih..hehehe..miey ngn babah je yg senyum lbh.. 

Cukup dlu..jmpe lg dilain n3 ey..Wassalam

N.O.T.E : Gha mesti nak duk kat babah coz gha ngn babah 1 geng..geng ape? geng nasi ambang..hahahah..Misz them..dh lme xdtg umh miey kn..miey bz kje la huhuhuhu

1 comment:

  1. Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
    Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
    Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)

    ReplyDelete